Personalet

Tandlæge Pernille Sand Blenstrup 
2630Pernille
Tandlæge Pernille Sand Blenstrup er uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i 1991. Pernille startede sin tandlægekarriere i Forsvaret. Efter et år kom Pernille i privat praksis på Fyn og rykkede senere til Østjylland, hvor hun i en kortere periode sideløbende havde vikarjob i Århus Kommunale Børnetandpleje. Udover almindelig tandbehandling som paradentosebehandling, rodbehandling, fyldninger og krone/bro arbejde laver Pernille gerne tandproteser, kosmetisk behandling med plast og porcelæns facader samt blegning. Pernille har også god erfaring med at behandle nervøse patienter herunder også vha. akupunktur. I oktober 2012 købte Pernille halvdelen af Rikka Poulsens praksis. Siden september 2015 har Pernille været eneejer af klinikken og virksomhedsansvarlig tandlæge. Pernille deltager i relevante kurser og opfylder Tandlægeforeningens krav til kursusaktivitet.
 
Rikka Poulsen
2652Rikka
Rikka Poulsen er tandlæge og uddannet psykoterapeut www.rikkapoulsen.dk og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 
Udover almindelig tandbehandling har Rikka gennem mange år behandlet mennesker, der lider af tandlægeskræk (odontofobi), med stor succes.

Vi har sammen med Psykologisk Institut Aarhus Universitet lavet en videnskabelig undersøgelse, der viser at behandling af tandlægeskræk virker.

Klinikken modtager henvisninger af patienter med angst for tandbehandling fra andre tandlæger.

Vi er begge medlemmer i Dansk Selskab for Odontofobi.

 
Malene Helleberg
2718Malene
Malene Helleberg - Specialtandlæge i kæbekirurgi i 1991.
 
  
 
Nina
2658Nina
Nina: uddannet klinikassistent. Nina har arbejdet på klinkken i flere år. Nina er meget kompetent til at hjælpe den nervøse patient. Nina hjælper ligeledes med afpudsning, aftryk og provisorier. Du møder både Nina i receptionen som på klinikken.


 
 
 
 
Stina - Foto er på vej
Stinna
Stina: uddannet klinikassistent. 

 

 

 

 

 

 

 

 Line - Foto er på vej

Stinna

Line: Tandplejer. 

 

 

 

 

 

 

 

Tandlægerne Hjelmensgade

Hjelmensgade 2

8000  Aarhus C 

 

Mail: info@tandsmiley.dk

 

86128822

 

Tandlægevagten:

40 51 51 62

Læs mere

Denne hjemmeside indeholder billeder udlånt af Tandlægeforeningen og enkelte billeder fra Pixabay.com.

2000px Youtube icon.svgfacebook icon