FlowerShop

Tandlæger Aarhus C | Tandlægerne Hjelmensgade | Tandsmiley.dk

Velkommen til vores klinik i hjertet af Smilets by. Klinikken ligger centralt i Aarhus C i det hyggelige Ø-gadekvarter på hjørnet af Nørregade og Hjelmensgade. Vi bor på anden sal i elevatorejendom.

Vi er en hyggelig klinik med en god atmosphære. Vi vægter faglig dygtighed og god service højt. Vi bestræber os på, at du kommer til samme tandlæge og tandplejer, som i dialog med dig hjælper, med at passe på dine tænder. Den nære relation til klinikkens behandlere samt vore dygtige klinikassistenter, mener vi er vigtigt, for at kunne give dig den bedste tandpleje. Ligeledes er tillid til os vigtig, for at du kan føle dig tryg og i gode hænder.

Tandlægefaget er konstant i rivende udvikling og som tandlæger holder vi os naturligvis fagligt opdateret. Vi deltager løbende i relevante kurser og efterlever Dansk Tandlægeforenings efteruddannelses krav. Vi anvender de nyeste teknikker og bruger pålidelige materialer. Klinikken råder over Digital Røntgen og Intraoral Kamera. Vi samarbejder med flere dygtige laboratorier, alt efter hvilken opgave vi ønsker udført til vores patient.

Som tandlæger mener vi at god stil, er et sundt smil

Vores vision er at hjælpe Dig til sunde tænder, så du har egne tænder resten af livet.

Vi behandler tandsygdomme, og ser det som vores fornemmeste opgave at vejlede dig til en sund mund. Men ønsker du eksempelvis lysere tænder, eller anden kosmetisk behandling af dit tandsæt, vil vi naturligvis lytte til dine ønsker. Men vi vil aldrig gå på kompromis med vores faglighed, hvis vi mener en behandling er etisk forkert.

Klinikken er gennem årene blevet kendt både i og udenfor Aarhus, for at kunne håndtere patienter, som er bange for at gå til tandlæge. Klinikken er henvisningspraksis for patienter, som er angste for tandlægebesøg. Psykoterapeut MFP og tandlæge Rikka Poulsen kan tilbyde samtaleterapi. På den måde kan klinikken tilbyde noget ekstra til bange patienter i forhold til mange andre tandlæger i Aarhus.

Klinikken har tilknyttet Specialtandlæge Malene Helleberg til at varetage kirurgi.

Søger du ny tandlæge, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne imod nye patienter i vores klinik, - lige i hjertet af Aarhus C.

Medlem af Dansk Selskab for odontofobi 002

Medlem af Dansk Selskab for Parodontologi.

Medlem af Dansk Tandlægeforening.

Tandlægerne Hjelmensgade

Hjelmensgade 2

8000  Aarhus C 

 

Mail: info@tandsmiley.dk

 

86128822

 

Tandlægevagten:

40 51 51 62

Læs mere

Denne hjemmeside indeholder billeder udlånt af Tandlægeforeningen og enkelte billeder fra Pixabay.com.

2000px Youtube icon.svgfacebook icon